30 jaar

We zijn in 1992 begonnen met 8000 m2 glas. In deze tijd verrichtte we al ons werk nog met de hand. We zijn gegroeid naar 100.000 m2 glas, met veel automatisering. Dit is een rustige en gestage groei geweest. Hierdoor hebben we de kwaliteit altijd kunnen waarborgen. 

Vroeger was er alleen bos radijs (rode radijs met blad). Dit werd dan ook met de hand gebost. Hierna zijn wij verder gegaan met losse radijs, naast de bos radijs. Ook zijn we ons gaan uitbreiden in verschillende verpakkingen en nieuwe manieren van automatisering. In de laatste jaren zijn we begonnen met verschillende specialiteiten. De verschillende producten kunt u bekijken in onze producten galerij.

 

 

In de afgelopen 30 jaar zijn wij dus ontzettend gegroeid in allerlei vormen. In ons product, de verkoop, de verpakkingen, de machines en onze manier van aanpak. We hebben veel kunnen leren en hierdoor ons kunnen verbeteren op de nodige punten. Dit willen we in de toekomst nog altijd blijven doen.   

Zo willen wij ervoor blijven zorgen dat wij altijd tevreden klanten hebben en houden. We zijn er trots op dat we een heel constant klantenbestand hebben opgebouwd die ons heel trouw al vele jaren bezoeken. En hopen dat dit er in de toekomst nog steeds zo goed uit blijft zien.

Contact

Daily Fresh Radish B.V.
Hoge Geest 25
2671LK Naaldwijk
Nederland

Contact directie:
John Grootscholten

Contact directie:
Dennis Grootscholten

Routeplanner

Bereken in Google Maps